Gove biedt innovatieve oplossingen voor de industrie,
voertuigtechniek, techniek en designwereld.
Gove sluit aan in het voortraject bij materiaalkeuze,
montage, techniek en praktische toepasbaarheid.

Nominaties

Nominatie European aluminium award 2014

De prestaties van Gove zijn niet onopgemerkt gebleven. Gove is genomineerd voor de European Aluminium Award 2014. Het bedrijf is genomineerd met de realisatie van een aluminium kunstwerk, genaamd Genothek. De Genothek is een kunstwerk in de vorm van een openlucht bibliotheek geïnspireerd door de menselijke DNA-structuur. Het kunstwerk komt in Duitsland te staan. Op 7 oktober 2014 wordt er door een Internationale jury bekend gemaakt welk project er met de prestigieuze prijs vandoor gaat.

Een nominatie voor de prijs is alleen mogelijk als er aluminium in het product verwerkt is. Het aluminium moet op een functionele en innovatieve manier toegepast zijn. Verder moet het aluminium een toegevoegde waarde zijn op design, duurzaamheid en recycling. Een representatief product voor de aluminiumindustrie. Lees meer over ons kunstwerk Genothek.

Nominatie Aluminium Award

Nominatie European Aluminium Award 2010

De ideeën voor Solar Car Power Top hebben een eervolle vermelding ontvangen tijdens de European Aluminium Award 2010. De criteria waarop de selecties is gemaakt zijn de toepassing van nieuwe profielen, werkwijze en de manier van construeren.