Gove biedt innovatieve oplossingen voor de industrie,
voertuigtechniek, techniek en designwereld.
Gove sluit aan in het voortraject bij materiaalkeuze,
montage, techniek en praktische toepasbaarheid.

Aluminium op maat

Bij Gove kunnen we het aluminium voor u op maat maken. Daarnaast kunnen we meerdere aluminium buizen en hoekprofielen in de gewenste formaten aan u leveren.

Aluminium extrusie

In het voortraject denkt Gove al mee. Voor veel constructies en ontwerpen maken wij gebruik van eigen ontworpen aluminium extrusieprofielen. De constructies van onze aluminium producten zijn goed doordacht. Onze aluminium extrusieprofielen die specifiek voor producten ontworpen worden zorgen voor extra kwaliteit. Kennis, ervaring en pure passie voor aluminium producten zorgt voor tevreden klanten.

Geanodiseerd aluminium

Geanodiseerd aluminium. Wat is dat eigenlijk? En wat zijn de voordelen ervan? Het anodiseren van aluminium is op vrijwel alle soorten toepasbaar. Zeker op kwaliteitsproducten. Door het aluminium te anodiseren zorgt je dat de corrosievastheid toeneemt. Het kan zijn dat er kleurverschillen optreden,maar met de juiste omgang kunnen deze verschillen niet meer opvallen. Zo kun je niet alleen technisch het materiaal anodiseren, maar is het resultaat ook ontzettend strak en in diversen kleuren verkrijgbaar. Decoratief anodiseren zorgt dus uiteindelijk voor het beste en meest zorgvuldige eindresultaat.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op